onsdag 30 januari 2008

2008-01-30

Allt är bra
Igår hade jag veckans (troligen) sista intervju, på advokatbyrån. Faktiskt lät jobbet mer intressant än jag hade väntat mig och företaget verkade ungdomligare än jag hade anat, men ändå. Nej - jag tror inte att det är jag. Det är säkert ett jättebra jobb och en fantastisk merit, men ändå - jag tror inte att det är rätt jobb för mig.

Efter intervjun åkte jag hem till UP. Vi har haft det ganska tufft de senaste veckorna, har varit osams om alldeles för många saker och har nog mått ganska dåligt båda två. Men igår var det som att all osämja bara rann av oss. Det var en perfekt kväll, fast vi bara sågs i ett par timmar. Men allt gick så bra, vi var som helt nykära igen. Underbart och ljuvligt.

Jag har fått godkänt för att ha semester över påsk, men typiskt nog har UP nu börjat vackla om skidresan. Vi har räknat på det och det kommer inte alls att bli så billigt som det lät från början. För en vecka skulle jag tro att slutnotan hamnar på uppåt 14 000 kronor, för att vara realistisk, och så mycket vet jag helt enkelt inte om det är värt.

Däremot tycker jag ändå att det är synd för UP om han bestämmer sig för att inte åka. Han har ju velat det hela tiden och jag vill inte att han ska avstå bara för min skull. Å andra sidan finns det ju andra resor vi vill göra, annat vi vill se och uppleva också. Vi får se vad det blir.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida