måndag 28 januari 2008

2008-01-28

Sämsta möjliga
Den här veckan har börjat på sämsta möjliga sätt. Jag vaknade klockan 07.46 - över en timme för sent - och insåg med en chock att klockan inte hade ringt. Tack och lov att jag ställde in intervjun i morse för annars hade jag gjort bort mig eftersom den skulle ha varit klockan 8. Det var bara att kasta mig in i duschen, slänga i mig frukosten samtidigt som jag sminkade mig och sedan springa till bussen.

Väl på jobbet kom nästa trevliga överraskning då jag upptäckte ett elakt mail från vår USA-chef. Jag har insett att våra amerikaner inte gör någonting för att dölja att de tycker illa om mig och att att de anser att jag gör ett uselt jobb, så det här var ingen överraskning, men ändå fick mailet mitt humör att sjunka ytterligare. Jag hade god lust att be USA-chefen - som är svensk men ändå alltid skriver till mig på engelska - fara och flyga, men bet ihop och lät bara bli att svara honom helt.

Jag har ansökt om semester vid påsk men inte fått svar ännu. Får jag nej så vet jag inte vad jag gör. Deppar ihop antagligen. Hur kunde något som började så bra som detta jobb visa sig vara så extremt dåligt?? Måtte jag bara kommar härifrån snart.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida