tisdag 19 februari 2008

2008-02-19

Heminredning
Min förkylning är otroligt segdragen. Jag har inte feber längre men känner mig ändå fullständigt sänkt. Jag går till jobbet men hade egentligen hellre behövt vara hemma lite till för att tillfriskna helt.

R hämtade katterna hos mig igår och jag åkte till UP efter jobbet. Han var mitt i städtagen, höll på att storstäda badrummet och riva ut en massa prylar ur lägenheten eftersom han skulle ha en mäklare på värdering samma kväll. Typiskt nog kom hon en kvart för tidigt så lägenheten var i en enda röra när hon dök upp. Men förutom det gick mötet bra och kvinnan som kom över verkade vettig och seriös.

När hon hade gått åt vi en enkel middag och fortsatte sedan med röjningen. Det slutade med att vi helt sonika möblerade om i vardagsrummet. Det blev stor skillnad bara genom att flytta soffan och fåtöljerna och vrida bordet något. Men det blev bra resultat och både UP och jag blev riktigt inspirerade till att inreda mer hos honom, byta gardiner, köpa någon fin duk och kuddar och vad vi kan komma på, sådant som kan lyfta lägenheten inför en visning och försäljning.

ST ringde och det var roligt att prata med henne eftersom det var ett tag sedan. För övrigt blev kvällen lugn. Vi lyssnade på musik och pratade en massa. UP har börjat räkna ner hur många arbetsdagar jag har kvar men själv orkar jag inte tänka på det längre. Nu vill jag få mässan i Düsseldorf avklarad och sedan fokusera på överlämningarna sista tiden jag har kvar här. Det känns som att jag går mot något nytt nu, mot ljusare tider.

Nu ska vi också börja planera för vår weekend, den present vi har lovat att ge oss själva för att fira att jag har fått nytt jobb. Första veckan i april får det bli en resa och det ska bli underbart...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida