måndag 25 februari 2008

2008-02-25

EuroShop i Düsseldorf
Mässan är över för min del. Det känns skönt! Jag kan slappna av och börja fokusera på att avsluta jobbet.

Jag, JS och HM åkte ner till Tyskland redan på torsdagen. Det blev en trevlig middag ute och även på fredagen fick jag en del ledig tid innan det var dags att börja färdigställa vår monter. Jag tog en promenad längs Rhen och tittade lite på stan men fann den ganska tråkig, ingenting särskilt att se eller göra i mitt tycke.

Resten av tiden har det varit ett slitgöra. Jag har burit kartonger, slitit och släpat, packat upp, kravlat runt i byggdamm och bråte för att få allt färdigt. Montern blev riktigt snygg faktiskt, en av de bättre som jag hann se på mässan. Jag kan känna mig nöjd med min insats, jag har jobbat aktivt hela tiden, sprungit runt med broschyrer, fixat och donat, pratat med kunder och gjort mitt bästa. Det är mer än jag kan säga om somliga - särskilt tre personer, ingen nämnd, ingen glömd, gjorde precis ingenting annat än att stå och hänga i baren och klaga över hur jobbigt allt var. Jag har fått höra både ett och annat om företaget och personalen och är mer än glad att jag ska lämna dem bakom mig för alltid.

Innan jag skulle åka på söndagen sa HM till mig att han tyckte att jag hade gjort ett väldigt bra jobb under mässan. Han hade sett att jag hade arbetat aktivt i montern och med kunderna hela tiden och det jobbet hade inte gått obemärkt förbi. Berömmet gjorde mig både glad och stolt - särskilt eftersom jag vet att det faktiskt var välförtjänt - och jag hoppas bara att han även har sett dem som inte har gjort det de kom dit för att göra.

UP hämtade upp mig på hemvägen igår och då hade vi inte setts på en hel vecka. Jag var trött och retlig efter helgen så det tog en stund innan vi hittade tillbaka till varandra igen, men sedan var det desto bättre. Det känns skönt att vara hemma igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida