måndag 12 november 2007

2007-11-12

After work och after ski
Ännu en helg har passerat. Ännu fler umgängen, ännu fler samtal. På fredagen var det after work på Anglais som FA hade bjudit in till. Anglais är egentligen inget favoritställe för mig. Alldeles för stimmigt och högljutt, alldeles för mycket folk för min smak. Det är ett av alla de ställen där man står som packade sillar och skriker för att den som står närmast ska höra. Men det var roligt att ses ändå. PH var med, men förutom henne var det bara killar med, UP och det vanliga gänget.
"Det är inte så många tjejer med i det här gänget", kommenterade PH efter en stund, och det slog mig att jag inte ens hade tänkt på det innan hon sa det. Jag är så van vid det så jag reflekterade inte ens över att det bara var en massa killar där. Jag såg mig i stället fascinerat omkring och noterade att alla, alla, alla såg ut att vara stöpta i samma form. Söta, blonda tjejer i svarta kavajer eller söta blusar. Alla likadana. Förmodligen även jag.

På lördagen var det CJ's 35-årsdag och hon firade genom att bjuda in familjen och sina gamla och nya vänner till after ski, komplett med snömaskin och skidor i trapphuset. Jag har ju inte känt CJ länge så det kändes kul att bli inbjuden till henne ändå. Hon bor i en jättefin, ljus lägenhet med stor balkong i Gamla Råsunda i Solna. Jag har dålig koll på det området, men det var riktigt trevligt där tyckte jag. Lugnt men ändå nära till stan. CJ har lagt ner ett jättejobb på att totalrenovera hela lägenheten, och jag föll särskilt för hennes vackra tapeter i alla rum. Det är så roligt med inredning, att inspireras och drömma om vad man skulle vilja göra själv. Jag längtar verkligen till att få bo med UP på riktigt.

Festen var inte dunderkul men trevlig, och det blev sent förstås. Det var skönt att få åka hem med UP efteråt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida