måndag 28 maj 2007

2007-05-28

Mors dag
Igår var det Mors dag. Jag hade lyckats överplanera min dag med resultatet att tidsplaneringen sprack från första stund.

Jag och UP hade ett långt samtal på förmiddagen. Det fanns så mycket att säga, så många känslor att uttrycka. Det behövdes, vi kom varandra ännu närmare. Efteråt satt vi en stund och jobbade med UP's hemsida som måste vara klar till måndagen. Den blev väldigt bra till sist och jag är otroligt stolt över honom!

Jag fick lov att ställa in min träff med SSH och åkte direkt ut till Sollentuna för att hälsa på mamma och pappa och Maja i stället. C och Ø skulle komma dit också men de var så försenade så jag hann aldrig träffa dem utan var tvungen att åka hem innan de ens hann komma dit.

Kvällen ägnades åt de vanliga förberedelserna inför veckan - handla, städa, laga mat. Jag gick ut med Tuva och Saga sent på kvällen och det gick jättebra den här gången. De hade nog kunnat vara ute mycket längre om jag bara inte hade varit tvungen att gå och lägga mig till sist.

Jag fick vara med om en historisk händelse på kvällen när UP lanserade sin hemsida. Jag satt i telefon med honom när han tryckte på knappen och sidan dök upp i min dator. Det kändes riktigt stort!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida