tisdag 22 maj 2007

2007-05-22

Planera möhippa
Igår kväll träffade jag några av C's vänner för att planera möhippa för henne. Totalt blev vi 6 personer så det var fler än jag hade väntat mig. De som dök upp var engagerade och bra men däremot är jag inte alltför imponerad av de övriga - de flesta har inte ens brytt sig om att svara trots att jag har mailat dem alla två gånger för att försöka få till en planeringsträff.

Turligt nog hade vi en av C's jobbkompisar med oss igår. Utan henne hade det varit svårt att gå vidare med våra idéer. Vi hade en del riktigt bra förslag så det känns som att vi kan få till en väldigt bra dag om det bara funkar med datum och kostnader och att så många som möjligt kan vara med när det är dags. Men det känns bättre nu i alla fall - vi har kommit igång bra så här långt.

UP kom och hämtade mig på stan efteråt och vi åkte hem till mig. Tog en promenad i regnet och drack te när vi kom in igen. Tyvärr är det nästan omöjligt för UP att sova hos mig. Tuva älskar UP och blir som förbytt när han kommer till mig. Hon höll som vanligt igång hela natten, jamade oavbrutet och sprang fram och tillbaka över hela lägenheten, drog fram sina leksaker och ville leka och när hon tröttnade på det hoppade hon upp i sängen och trampade med tassarna och ville till varje pris ligga mellan oss och bli klappad. UP låg nog vaken större delen av natten, jag är mer van så jag sov lite bättre men inte mycket. Det är konstigt att Tuva aldrig beter sig så när jag är ensam hemma. Tyvärr gör det ju att UP också har börjat dra sig för att åka hem till mig, dels för att han sover dåligt och också för att det är krångligt att ta sig hem igen med bilköer och annat som kommer igång så tidigt. Det känns inte som någon riktigt bra framtidsutsikt för oss.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida