torsdag 10 maj 2007

2007-05-10

Vårkonsert i Saltsjöbaden
Igår var jag och UP på vårkonsert i Saltsjöbaden. Två av hans tjejkompisar är med i kammarkören och vi har även sett dem på julkonsert i vintras. Det var en bra konsert och som vanligt blev jag så ruskigt sugen på att börja sjunga i kör igen. Jag vet ju att jag skulle klara av det. Det gäller bara att hitta rätt kör, och att de ska behöva folk i min stämma. Jag får se om och när det kan bli av.

Efter konserten åkte vi till mig för att fika en stund innan UP åkte hem för att sova. Han opererade sin tand i tisdags och igår såg han hemsk ut - alldeles uppsvullen i halva ansiktet och han hade svårt att le och prata. Hade jag inte vetat att han hade ont i tanden hade jag nog kunnat tro att han var på dåligt humör, eftersom han såg så bister ut. Det blev inte någon lång stund vi hann vara tillsammans, men det kändes ändå skönt att få se lite av honom, även om det blev kortvarigt.

När UP skulle åka följde jag med ut med katterna. Den här gången gick det mycket bättre. Det var sent på kvällen, mörkt och nästan inga människor ute. Jag får väl börja göra så i stället, ta ut dem sent på kvällarna när det inte är så mycket liv ute. Så kanske Tuva vänjer sig och slutar vara rädd.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida