torsdag 3 maj 2007

2007-05-03

Chokladkväll
Jag åkte tillbaka till Bröllopskällan igår efter jobbet för att boka och betala handpenning för min tärnklänning. Jag vet inte riktigt hur det kommer att bli. Storlek 36, som finns inne, kommer att vara uthyrd fyra gånger innan C's bröllop. Den är lite för liten för mig från midjan och uppåt men den går att sy ut. Jag provade storlek 38 i en annan, liknande modell, bara för att få en känsla för hur den satt, och den var jättemycket för stor för mig! Det slutade med att expediten ringde till Nixa och beställde hem en storlek 36 med sjal till och den kommer enligt leverantören att komma in bara några dagar innan bröllopet. Det blir inte mycket tid att spela på med tanke på att den dessutom måste ändras för att passa mig. Jag har bokat hyrklänningen också för säkerhets skull men hoppas att inte behöva använda den. Det fanns så otroligt vackra bröllopsklänningar i butiken och det kliade i fingrarna på mig att bara få prova någon av dem, bara för att de är så fina. Det är ändå en speciell sak. Men jag lät bli.

Efter klänningskrånglet mötte jag UP och vi gick för att äta lite snabbt innan vi gick vidare till Chokladfabriken för att gå på chokladprovningen som jag fick i födelsedagspresent av C förra året. Vi fick smaka på totalt 9 sorters ren choklad och olika praliner och vi fick vitt dessertvin och mörk porter att dricka till. Det var mycket gott och trevligt men det är bara att konstatera att praliner inte riktigt är jag. Det smakar underbart men jag föredrar ändå ren choklad.

UP ville inte åka direkt hem efteråt utan vi gick och satte oss i en bar, UP drack öl och jag tog en kopp te eftersom jag hade frusit hela dagen. Det blir aldrig riktigt varmt. Vi satt i baren i någon timme och pratade, pratade. Det är helt otroligt vilka samtal vi har haft på sista tiden. Det känns som att vi har sagt allt och öppnat oss så mycket vi bara kunnat. Jag inser att UP fortfarande är så mycket mer rädd än jag, och jag vet inte om det är en rädsla som kommer att gå över. Han vill vara helt säker, men jag vet redan nu att det blir man aldrig. Jag saknade honom något enormt när jag gick och la mig den kvällen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida