tisdag 24 april 2007

2007-04-24

Dags att komma igång
Igår fick jag ett roligt samtal på jobbet. US ringde för att höra om jag ville gå med på Vickan på kvällen. Schlagerfeber skulle uppträda och det skulle bli dans och partaj. Jag tackade nej till utgången men det var ändå väldigt roligt att prata med US. Han är ständigt på bra humör och full av idéer och påhitt. Han sa att han eventuellt skulle jobba med båten i helgen och jag erbjöd mig att hjälpa till trots att jag inte kan någonting om båtar.

På kvällen kom jag iväg på första spinningpasset på länge. Det var jobbigt och tyvärr var det inte riktigt roligt heller. Ledaren var inte inspirerande och passet gav inte så mycket. På vägen hem pratade jag i telefon med NM och vi bestämde att försöka ses snart.

Jag har äntligen börjat ringa runt till C's vänner för att komma igång med hennes möhippeplanering. Hittills har alla jag fått tag i velat vara med. Jag hoppas bara att någon av dem har lite bra idéer också - själv har jag idétorka.

Idag fick jag en rolig nyhet. En vän berättade att hon är gravid. Jag vet att hon har längtat och väntat under lång tid så jag är glad för hennes skull. Det här är nog precis vad hon behöver i sitt liv nu.

I kväll blir det massage. Det ska bli så skönt! Jag har haft extremt mycket huvudvärk sedan vi kom hem från Borneo så jag hoppas att massagen hjälper något. Jag hoppas också på att UP ska ha tid att träffa mig i kväll. Jag sover så dåligt utan honom.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida