måndag 23 april 2007

2007-04-23

En oväntad ny bekant
I fredags tog vi en after work, först på Storstad och sedan på Mården. Det var jag och UP, BC, HT, PW, FA och några fler. Det var länge sedan jag var på Storstad - normalt ett av mina favoritställen - men den här kvällen tyckte jag att alla som var där kändes ovanligt unga. Som att vårt sällskap var de enda som hade fyllt 25, nästan. Vi stannade på Storstad en stund men gick sedan vidare till Mården där det var lite tystare och lite lugnare och det faktiskt gick att föra ett samtal där man både slapp skrika sig hes och dessutom kunde höra vad den andra personen sa. Dit måste jag gå fler gånger.

UP har ofta pratat om att han tycker så bra om BC och HT. Jag träffade HT för första gången den här kvällen och visst var han trevlig, precis som BC ju är. Jag umgås gärna med dem båda, men jag har inte på långa vägar fallit så hårt för dem som UP och jag tror knappast att de kommer att bli mina bästa kompisar. Jag fastnade i stället med FA på Storstad och sedan, oväntat nog, med PW på Mården. De båda är verkligen hur trevliga som helst, jag är riktigt glad att jag har lärt känna dem.

PW är en lite lustig historia. Första gången jag träffade honom var på Hotellet för snart två år sedan. Då var han i sällskap med DÖ, han som verkade som en toppenkille i början men som efter en date visade sig vara ett riktigt avskum som började ringa till mig på konstiga tider och flåsa i telefonen. Till sist slutade han ringa men jag har aldrig kunnat förmå mig att ens acceptera DÖ efter det.

Efter den här historien har jag stött på PW många gånger i olika sammanhang. Ett tag kändes det som att var jag än gick ut en kväll så var han också där, och ofta även DÖ. Jag började förknippa dem båda så hårt med varandra att jag nästan började tycka illa om PW också, av bara farten. Men så i höstas insåg jag att vi har gemensamma vänner, JD och gänget. Att PW kanske inte var så tokig ändå.

I fredags var första gången som jag pratade med PW på riktigt och jag blev verkligen positivt överraskad. Han var ju så trevlig! Så enormt skärpt, rolig och sympatisk, en sådan person som jag instinktivt bara tyckte bra om. Jag tror att S och han skulle passa bra ihop! Hon behöver en smart kille... När kvällen var slut bytte jag visitkort med PW och jag hoppas på att vi kommer att springa på varandra många gånger igen. Han är någon jag gärna vill ha till vän faktiskt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida