måndag 7 maj 2007

2007-05-07

En riktig (ofrivillig) parhelg
Den här helgen har både jag och UP varit grymt sugna på att träffa folk och umgås med andra. Vi har försökt planera in saker med kompisar, försökt få ihop folk och hitta på aktiviteter. Verkligen ansträngt oss. Och bara för det har det blivit - ingenting. Alla har varit uppbokade, haft annat för sig, inte återkommit eller svarat i telefon.

På fredagen var det prat om after work på Gerdas men det var för kallt och plan B vid dåligt väder var att gå till Hotellet. Varken UP eller jag gillar Hotellet så vi sa båda att det kunde vi hoppa över. I stället promenerade vi bort till Grappa där vi stötte på MB och en kompis till honom. Vi ville äta men det var fullt så vi gick vidare bort till Ciao Ciao på Vanadisplan där jag åt pizza och UP pasta. Sedan åkte vi hem. Det var den kvällen.

Nästa dag fikade jag med JP en sväng och UP åkte iväg för att spela golf med ASj. Inte heller på lördagkvällen hade vi någon framgång med att hitta sällskap. Det slutade med att vi var på bio och såg Darling, en svensk film som var bra men tragisk. Det var ingen upplyftande historia, direkt, och den slutade som den började.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida