fredag 4 maj 2007

2007-05-04

Jobbigt
Jag är läskigt svag nu. Orkar ingenting. Igår körde jag body pump på SATS på Södermalm och det gick verkligen inte bra. Jag fick ta mindre vikter än normalt på flera muskelgrupper och trots det var det så jobbigt att jag inte trodde jag skulle klara hela passet. Jag hoppas att det går lika fort att komma igen som det har gjort att tappa styrkan.

När jag kom hem låg ett jättefint kort från ST och väntade på mig! Jag blev så otroligt glad, det värmde hela hjärtat att läsa det hon skrev. Jag känner mig inte så tokig ändå!

Jag fick en hel del gjort hemma, städade undan och fixade lite och satte mig åter igen för att ringa runt till C's vänner och försöka få ihop en möhippa. Igår gick det bättre, jag fick tag på nästan alla. Det är bara en person jag inte ens har lyckats få fram ett meddelande till ännu. Resten är klara.

UP kom hem till mig sent på kvällen men jag var inte riktigt på humör utan ville bara sova. Jag hade inte tänkt att vi skulle träffas men han ville komma ändå. Fast egentligen hade jag nog mest behövt vara själv och få lite egen tid. Det är inte ofta jag känner så med UP, men det händer.

Idag är det fredag, solen skiner och det är premiär för after work på Gerdas! Nu känns det som att det är sommar igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida