fredag 18 maj 2007

2007-05-18

En ledig dag
Torsdagen var ledig dag från jobbet. Så skönt! Jag som är så jobbtrött just nu, det var precis vad som behövdes. Hade jag haft tid hade jag gärna tagit semester även på fredagen men nu blev det inte så.

Jag tillbringade dagen hos mamma och pappa och Maja. Maja var lika söt som vanligt men oj, vilken skillnad det är på mina föräldrar när jag kommer dit ensam jämfört med om UP är med mig, eller R på den tiden. Då är de trevligheten själva. I verkligheten är det ju inte så. Att besöka mina föräldrar kan vara som att köra huvudet rakt in i en vägg och stånga pannan blodig. Fullständigt utmattande och jag åker därifrån, inte fylld av ny energi utan bara slutkörd, nedslagen. Så mycket kritik, så många måsten och borden.

Det är mycket fokus på C's bröllop nu. Jag minns bara alltför väl hur det var när jag och R planerade för vårt bröllop för snart fyra år sedan. Det var så mycket tjafs om allt så jag till slut bara tappade sugen och inte längre tyckte det var roligt. Och det är samma sak nu, när det är C och Ø som ska gifta sig. Mamma är så extremt fokuserad på hur allting ska vara för annars kommer det att verka konstigt och vad ska de andra gästerna tänka, så gör man ju inte....

I mina öron låter det bara sorgligt. Jag hoppas att C orkar hålla humöret uppe bättre än jag gjorde, så att inte även hon bara ger upp av allt bråk.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida