torsdag 24 maj 2007

2007-05-24

Planer för framtiden
Igår var en riktigt tung dag på jobbet. Bara en massa småplock och bränder att släcka hela tiden. Högarna växer, långtidsprojekten måste prioriteras bort och jag blir inte klar med någonting.

På kvällen gav jag mig själv en riktig genomkörare. Jag och JP gick tillsammans på ett 90 minuter långt spinningpass. Det var första gången vi tränade tillsammans och det var roligt att cykla med någon så vältränad som JP. Hon genomförde hela den svenska klassikern förra året och cyklade då Vätternrundan på drygt 10 timmar - otroligt bra!

Jag hade ett långt samtal med UP på kvällen efter den vanliga rundan med katterna. För första gången sa han rent ut att han ser för sig att vi kommer att bo tillsammans en dag, att det är så han har sett på framtiden. Men trots hans ord är jag fortfarande rädd att tro på det. Jag har sårat mig själv alltför många gånger, genom att tro för mycket, genom att hoppas för mycket. Jag vill inte sätta på min mina rosa glasögon och tro att allt är perfekt - jag är alldeles för realistisk för det.

Idag på förmiddagen var vi på webbseminarium båda två. Jag hade fått en inbjudan och skickade den vidare till UP som precis håller på att bygga upp sin egen webbsida. Efter seminariet åt vi lunch på stan och satte oss sedan i Vasaparken med var sin glass. Vi kom in på ämnet barn och UP sa då för första gången i klarspråk att han vill ha barn, att han tror att det kan bli den mest spännande resan man gör i sitt liv. Han ville också veta hur jag såg på det och jag sa som det är, att jag nog håller på att mogna in i tanken så sakteliga.

Det känns som att det händer så mycket nu. Jag undrar var vi är på väg egentligen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida