torsdag 15 februari 2007

2007-02-15

Alla Hjärtans Dag
Igår var det Alla Hjärtans Dag. Jag är egentligen inte mycket för att fira den dagen utan tycker snarare att det kan vara lite småfånigt och överkommersiellt att göra gulliga saker bara för att det är en viss dag på året. Det är inte riktigt jag. Så för mig passade det ganska bra att ha middagen hos EE, eftersom UP dessutom ändå var inbokad på en kurs på kvällen. Men han ville ändå annorlunda så efter middagen hos EE åkte vi till Sollentuna för att sova där.

"Jag har planerat något", sa UP till mig i bilen. Och jag häpnade, för jag hade ju inte planerat något alls eftersom vi ändå skulle gå ut och äta på torsdagen i stället.

Väl hemma i Sollentuna fick jag stränga order att hålla mig borta från badrummet och köket. Jag gosade med Maja och fixade inför morgondagen tills UP ropade på mig. Han hade noterat att mina föräldrar har större badkar än någon av oss, så han hade gjort i ordning ett skumbad för två, med tända ljus, snittar och champagne. Så fint! Så gott! Jag blev verkligen glad över det. Han gör så mycket för mig och jag upphör aldrig att förvånas, eftersom jag är så ovan vid sånt här. Min erfarenhet av killar ligger ljusår från UP's nivå. Men jag uppskattar det han gör otroligt mycket. Jag blir bortskämd men jag trivs med det. Det blev en sen kväll, men det var det värt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida