onsdag 14 februari 2007

2007-02-14

Maja
Mina föräldrar är i Oskarshamn för att göra klart med bouppteckningen efter A. Eftersom att C är uppbokad på annat håll den här veckan får jag vara kattvakt åt Maja, medan R bor hemma hos mig och passar Saga och Tuva i ett par dagar. Han tycker att det är roligt att bo med dem och de tycker det är roligt att han kommer dit också.

Jag har blivit förkyld igen och det är ett elände. Tur att jag ändå hann träna i måndags. Det var jobbigt och det fick mig att inse att jag inte alls är i toppform längre. Lyckligtvis verkar det inte bli så farligt den här gången, redan efter ett par dagar känner jag att jag håller på att bli lite bättre.

Igår var jag och vaccinerade mig inför Borneo, det blev dyrt men det måste ju göras. Sedan åkte jag hem till UP som bjöd på middag och därefter åkte vi båda till Sollentuna för att sova där när mina föräldrar är borta. Maja är normalt ganska skygg men nu blev hon riktigt glad att se oss! Hon var kelig och sällskaplig och jag gav henne ett stort fat med tonfisk som hon slukade. Hon är så söt! Liten som en kattunge trots att hon är nästan 16 år, väger nästan ingenting och har en päls mjuk som vispgrädde. Helt enkelt ljuvlig. Jag ska bo hos henne även i natt så vi får umgås lite till i kväll.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida