tisdag 9 januari 2007

2007-01-09

Bekräftelse
Igår när jag pratade med UP på kvällen fick jag äntligen den bekräftelse jag har behövt. Först sa han till mig att det är synd att vi inte får mer tid tillsammans på tisdagkvällen - vi ska gå på teater med flera av hans vänner och kommer ju med andra ord inte att få så mycket tid på tu man hand. Det var roligt att höra att han tänker så!

Senare berättade jag att jag ska åka på konferensresa till Italien med jobbet i juni.
"Då kan du väl stanna kvar några dagar extra så kan jag komma ner också", sa UP direkt. Hans ord gjorde mig så glad! De visar att han ändå tänker på oss även i framtiden, inte bara kortsiktigt, utan att han faktiskt förutsätter och föreställer sig att vi kommer att vara tillsammans även om ett halvår. Det känns väldigt bra att höra det!

Det är andra saker också. Att han är så väldigt engagerad i planeringen av vår resa till Brasilien, mer än vad jag är till och med. Fast i mitt fall så tror jag att jag fortfarande inte riktigt vågar lita på att det ska bli av, som att jag fortfarande tänker att han kanske inte vill åka och kommer att dra sig ur det hela. Men det verkar vara tvärtom, faktiskt.

Igår pratade jag med E som alltid är så klok.
"Det som har hänt mellan UP och hans ex har ingenting med hans känslor för dig att göra, glöm aldrig det", sa hon till mig. Hon sa också att stark passion och attraktion inte betyder att ett förhållande är mer rätt, eller att det är bättre. Och bara för att man inte är oberörd inför sin ex så betyder det inte att man vill ha personen tillbaka, eller att man tycker att det man hade förut var bättre. Hon förstod mig och sa att situationen är ju inte enkel att hantera, men att det bästa jag kan göra är att glömma och gå vidare. Förhoppningsvis både vill och kan UP göra samma sak.

"Det är ju dig jag vill åka till Brasilien med nu", sa han i förra veckan när vi pratade. Och jag tänker på allt annat fint han har sagt och gjort till mig, det som ju också betyder något, det som ju också är sant. Jag ska inte förminska det bara på grund av något som hände i det förflutna.

Jag har det rosa hjärtat om halsen idag och jag längtar till att få träffa UP i kväll. Det ska bli bra.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida