tisdag 2 januari 2007

2007-01-02

Efter nyårshelgen
Nytt år! Det gamla året har slutat över förväntan och jag önskar mig att även detta år ska bli bra för mig. Det viktigaste jag har gjort under 2006 är nog dels att byta jobb och dels att jag har lärt känna så många nya människor, som i sin tur har lett mig fram till att jag äntligen träffade UP. Vi har definitivt något starkt att bygga på nu och det känns väldigt, väldigt bra.

I lördags var jag och UP ute på Batalj. Det är en mer eller mindre organiserad pubrunda som hålls någon gång varje månad sedan många år tillbaka. Deltagarna kommer och går men totalt är det nog 70-80 personer som är inblandade. I fredags var det ungefär 40 personer som var med och temat på kvällens pubar var Monopolgator. Alltså sprang vi runt på ett antal pubar som låg på olika gator som finns med i Monopolspelet. Fördelen är att man alltid hittar nya ställen, sådana jag knappast hade gått till annars. Det blir som att upptäcka en helt ny sida av Stockholm.

Det var roligt också att se vilka personer som var med. Det här är gamla vänner till UP, långt ifrån US och hans partygäng. De här personerna känns mer jordnära och stabila, de har fötterna på jorden och tar saker och ting för vad de är. De känns mer genuina och pålitliga på något sätt. Två av tjejerna som var med är UP's närmaste tjejkompisar och jag var nästan lite nervös inför att möta dem. Jag hade hört UP prata så mycket om dem tidigare och det kändes nästan som att jag skulle bli bedömd av dem. Men det gick bra, de var vanliga och trevliga och det känns skönt att ha fått ansikten på dem också.

Precis innan vi skulle åka hem på kvällen pratade jag med en tjej i sällskapet och hon berättade för mig att UP var så glad nu för tiden. Hon hade frågat vad det var och han hade berättat om mig. Jag blev så glad över att få höra det! Hon gav mig precis den bekräftelse jag har behövt under den senaste tiden. Allt känns bra igen.

På söndagen var det nyårsafton! Vi hade i sista minuten tackat ja till en stor fest som en kompis till T och JT anordnade. Jag var egentligen inte inställd på att gå på en stor fest i år men nu blev det så i alla fall. Vi började med en fördrink hemma hos US. Det var roligt att komma dit igen och jag noterade att hans lägenhet såg ut ungefär som vanligt igen - lite halvrörigt och halva sängen full med tvätt... Jag är glad att det går så bra att umgås med US nu. Vi är inte och kommer sannolikt inte att bli jättenära vänner men det känns i alla fall väldigt lätt och avslappnat att vara med honom nu och det är jag glad för.

Festen blev sisådär. Det var roligt att träffa dem jag kände, som MB, JB, JS, T och JT. Men förutom dem var det bara halvkul. Musiken kom aldrig riktigt igång, festen kändes splittrad och det blev ingen riktig fart på det hela. Vid tolvslaget sprang vi ut på Klarabergsviadukten och tittade på fyrverkerierna. Det var fint men ingenting slår ändå utsikten från min balkong!

Både lördagen och söndagen var ändå riktigt roliga för mig och anledningen är att jag var med UP. Vi har verkligen roligt tillsammans när vi är ute, flirtar vilt med varandra och har massor av interna skämt och kommentarer som andra inte förstår sig på. Jag tror att vi håller på att bli ett sånt där irriterande par som folk retar sig på, för att vi inte kan hålla oss ifrån varandra. Vi har sagt båda två att på MB's fest om ett par veckor får vi se till att inte prata med varandra mer än vi måste utan att söka oss till annat sällskap också. Vi får se hur det går.

Jag kommer att tänka på det som KH sa till mig för länge sedan - hon sa att om jag väl satsar med UP så kommer det att fungera. Jag visste redan då att hon hade rätt. Det har bara gått några veckor och redan nu är vi så stadgade, så etablerade. Vi tillbringar i princip all tid tillsammans när vi är lediga och till och med när vi är ute med andra har vi svårt att slita oss. Jag hoppas att det fortsätter på samma sätt i år också. Jag vill verkligen inte förlora det vi har nu.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida