onsdag 27 september 2006

2006-09-27

Jakten på lägenheten har börjat...
... och jag vill flytta nu! När jag väl har bestämt sig för något så vill jag i vanlig ordning ha allt på en gång. Inget tålamod med att vänta och låta det ta tid. Jag vill att allt ska hända direkt.

Jag hade min första värdering idag och har bokat in ytterligare två den här veckan. Idag gick det bra. Mäklaren berömde min fina lägenhet och sa att den inte kommer att bli svårsåld, med tanke på läget och att den är renoverad och välhållen. Hon trodde på en värdeökning på åtminstone 700 000 kronor vilket är nästan det dubbla mot vad jag och R köpte den för. Jag hoppas att de andra mäklarna säger samma sak för då kommer jag kanske till och med att kunna tro på det!

Idag har jag haft dålig jobbdisciplin trots att det är mycket att göra. Jag har letat lägenheter och bokat in visningarna inför helgen. På söndag kommer jag att flänga fram och tillbaka som en skottspole mellan olika stadsdelar. Men det ska bli kul också! Det gäller bara att inte ge upp - förr eller senare kommer jag att hamna rätt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida