onsdag 30 augusti 2006

2006-08-30

En skön kväll
Igår hämtade jag ut min balklänning på Bröllopskällan. Jag var duktig och prutade ner den med 30% så jag är nöjd! Den är jättefin verkligen, jag kommer att känna mig som en drottning i den. Gäller bara att jag har lite färg också så att jag inte ser ut som ett lik men jag får väl sola några gånger innan det är dags så löser det sig. Jag får se vilka smycken som blir bäst till, antingen pärlor eller guld. Det kommer att bli fint!

Sedan var det snabbt hem och lämna klänningen, hade lite dåligt samvete över att jag lämnade katterna ensamma igen när jag redan hade varit borta hela dagen men ibland blir det tyvärr så. Jag borde försöka vara hemma mer men det är svårt också, med heltidsjobb och alla fritidsaktiviteter som är på gång hela tiden.

Tillbaka in till stan och på vägen dit fick jag mitt hittills bästa bevis på hur otroligt nyfikna killar kan vara när JN ringde inte bara en utan till och med flera gånger och noga förhörde sig om vad jag skulle göra och med vem och varför. Men han är rolig och han menar absolut inget illa. Han får mig att skratta varje gång.

Det blev en skön kväll, grilla och prata och bara vara. Jag kom hem sent, sent, trött men glad över kvällen och livet. Hoppas på många lika fina kvällar framöver, tid att bara njuta och må bra.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida