tisdag 20 september 2011

2011-09-20

Tidsjakt
Puh, det är mycket nu! Den här veckan kör det igång, hela den långa raden av undersökningar och förberedelser och planeringar. Nu är det allvar. I morgon är det ultraljud hos mödravårdcentralen och jag hoppas det går bra. Vi kommer nog inte ta reda på könet - ju längre vi kommer desto mindre viktigt känns det på något sätt. Jag har dessutom bokat om min tandoperation som låg i slutet av oktober. Nu är den två veckor tidigarelagd och det är lika bra att bara få det gjort. Inget att vänta på och ju fortare jag är av med alla jobbiga saker desto mer kan jag koppla av efteråt. Men utan omsvep kan jag säga att jag fasar för de kommande veckorna - de är ett eldprov för mig med all min sjukhusångest. Allt på en gång bara.

Igår var det cykelträning och oj så svårt det är att ta det lugnt! Jag kan helt enkelt inte låta bli att gå upp i hög puls och intensiv träning när jag sitter där - det sitter i ryggmärgen så att säga. Kanske borde jag flytta längre bak i salen i stället och försöka att bara fokusera på mig, men det är ju inte lika roligt heller. Idag ska jag köra egen styrketräning hemma och i morgon är det cykel igen, full fart med andra ord!

Det känns som att tiden är vår största utmaning just nu. Det är mycket, mycket som händer under hösten och vi kämpar för att få dagar och timmar att räcka till. Ska vi få till en semesterresa under hösten? Ja, det måste gå på något sätt, men det blir ett evigt pusslande kan jag säga. Men det är så sant som det är sagt: bara få det gjort på något sätt.

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

var har du tagit vägen?

30 september 2011 kl. 17:50  
Anonymous Emelie Bäck, Cancerfonden sa...

Hej!
Nu är det dags för årets upplaga av Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj! Förra året uppmärksammade du Rosa Bandet och kampen mot bröstcancer här på din blogg. Vi hoppas förstås att du vill hjälpa oss i år igen, genom att uppmärksamma kampanjen och uppmuntra din läsare till att också engagera sig. Målet är att alla ska överleva bröstcancer. Hjälp oss att sprida budskapet! Här hittar du material till din blogg och olika sätt att hjälpa till: http://www.cancerfonden.se/sprid-budskapet. Tack!

30 september 2011 kl. 18:10  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida