torsdag 16 juni 2011

2011-06-16

Pappas födelsedag!
Idag fyller pappa 72 år! Otroligt vad tiden går och jag märker på både honom och mamma att de börjar bli äldre nu. Mamma är fortfarande inte särskilt gråhårig kan jag säga och jag hoppas att jag brås på henne. C och SL ska åka över till mamma och pappa under dagen och sedan åker jag och U dit på kvällen. Pappa ska få en utflykt till Siaröfortet i present, och dessutom en ny liten radio till köket i stället för det stora åbäket de har nu. Jag hoppas det blir bra.

Igår hade vi kundevent med jobbet: vår golftävling som vi i år höll ute i Vallentuna. Tävlingen gick bra och arrangemanget fungerade, men jag var trots det inte lika nöjd med klubben där som jag har varit när vi varit ute på Drottningholm tidigare år. Jag skulle tro att vi flyttar tillbaka till Drottningholm nästa år igen men det är långt dit.

Eftersom morgonen var så extremt tidig för mig var jag som ett vrak hela eftermiddagen och kvällen. Det blev ingen träning utan jag åkte hem och däckade i soffan. Jag orkade laga middag men sedan började tröttheten utvecklas till migrän och nu kan jag ju inte ta någon vettig medicin mot den. Två stackars Alvedon blev det och sedan dags för sängen.

Idag jobbar jag hemifrån - jätteskönt och lugnt. Förhoppningsvis kommer vi få besök av en tapetserare under dagen som kan hjälpa oss att få klart här hemma. Det är samma kille som jobbar hos C och Ö nu så jag litar på att han är bra.

I morgon är det tjejmiddag hos GA och jag har vissa tvivel inför att gå dit. Jag vill jättegärna träffa GA, absolut. Men jag vill absolut inte avslöja för KGH att jag är gravid och idag har jag dessutom fått en extremt okänslig fråga från PR om det. Hon undrar om "vissa "saker" har kommit igång ännu eller om de fortfarande är på torka" - precis en sådan typ av fråga som får mig att känna att jag inte ens vill åka dit och träffa dem alls. Glöm att man får ta saker i sin egen takt, liksom... en sådan fråga som en graviditet vill åtminstone jag gärna prata om när jag själv känner mig redo för det, men så är det tydligen inte för alla människor. End of story.

I kväll ska jag äntligen träffa Maja igen, jag längtar!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida