onsdag 8 juni 2011

2011-06-08

Innerstadsbo
Igår när jag cyklade hem genom stan efter träningen så slog det mig: nu känner jag mig för första gången som en riktig innerstadsbo! Jag är en av alla som cyklar i stan, med hjälmen på längs med cykelbanor och trafikerade gator. Stockholm är en fantastisk sommarstad, med vattnet närvarande överallt. Jag har rest mycket i världen, men fortfarande är det här en av mina favoritplatser och jag är glad att det är här jag lever trots allt.

En liten spinningskada lider jag av och det är min oförmåga att ta det lugnt när jag cyklar. Jag kör på jättefort och kommer fram alldeles svettig och andfådd. Det är liksom mitt sätt att cykla nuförtiden: jag måste ta ut mig så mycket jag kan, det hör till. Jag kanske får börja köra i träningskläder och byta om på jobbet i fortsättningen.

Något helt annat: den största nackdelen med att sluta med p-piller är alla hormoner som plötsligt får fritt spelrum att rusa runt i kroppen. Min hy är rena katastrofen, betydligt värre nu än någonsin när jag var tonåring. Värmen gör knappast saken bättre och det känns inte ett dugg roligt att plötsligt ha fått dålig hy, som jag inte haft problem med tidigare. Jag hoppas att det ska stabilisera sig med tiden, men än så länge efter fyra månader märker jag ingen förbättring.

I kväll är det spinningdags igen och det lär bli jobbigt - och så cykla hem igen efter det, det blir ingen lek! Men jag kör på!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida