torsdag 9 juni 2011

2011-06-09

Värmebölja
Jag har lyckats pricka in årets absolut varmaste vecka hittills för att börja min karriär som cyklist i Stockholm. Varje morgon kommer jag till jobbet precis genomsvettig - i morgon är det definitivt jag som cyklar i träningskläder och duschar på jobbet i stället! Igår körde jag annars en riktigt bra träningsdag: cykla till jobbet, sedan core samt spinningpass efter jobbet och sist av allt cykla hem igen. Bra träning och rejält svettigt blev det, men det är bra - all träning är välkommen.

Hemma testade vi att sätta upp våra nya gardiner i arbetsrummet. Det blev ganska bra - vi har bara provat att hänga upp dem för att se hur det blir men jag tror att vi behåller dem. Det eländiga arbetsrummet har definitivt potential att bli bättre - det är på tok alldeles för fullbelamrat med omatchande saker just nu och det stör mig jämt och ständigt. Men vi har saker på gång: gardinerna ska upp och det kommer att ge ett lite mer ombonat intryck. Den fasta datorn ska på sikt bytas ut mot en ny bärbar, som i sin tur också ersätter min nuvarande bärbara dator, och det innebär en mindre datorväska som inte längre behöver ligga framme. Dessutom har vi en extra stol som står vid dörren och tar upp plats, och den gör direkt att rummet ser mer trångt och fullproppat ut. Den borde vi flytta bort - för min del gärna skänka till närmaste behövande men jag vet att U gillar den så det blir svårt att övertala honom. Men jag jobbar på, små saker varje dag så går vi framåt.

Jag har pratat med RL om överlämning av katterna. Det är så otroligt varmt nu, omkring 24 grader i lägenheten, och jag vet att de just nu skulle ha det betydligt bättre hos RL på landet än hos mig i lägenheten, även om den är stor och rymlig. För katternas skull har vi bestämt att låta dem flytta tillbaka till RL redan nu i helgen och jag vet att det är för deras bästa, men för min egen del känns det tråkigt - de har bara varit hos mig i tre ynka veckor och det är för kort tid för min egen del! Men det får bli som det blir - det är trots allt bättre att de tillbringar mer tid ute på landet på sommaren och sedan är mer hos mig på vintern när de ändå inte är lika benägna att gå ut i snön. Man måste bortse från sina egna behov och önskningar ibland och tänka främst på andra.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida