onsdag 13 april 2011

2011-04-13

Berörd på rätt sätt
Som bekant var jag hos JL på massage i söndags. Jag tvekade till att boka tiden hos honom, men övervann min tvekan och gick dit i alla fall. Men nu i efterhand ångrar jag mig mer och mer när jag tänker på det. Jag ångrar mig för massagen var inte särskilt njutbar för mig, även om den var klart välbehövlig. Men just känslan: här ligger jag näst intill naken och exponerad inför JL. Det stör mig att han inte var mer diskret: inte gick ut ur rummet eller tittade åt ett annat håll när jag klädde av mig, när jag la mig på bänken eller när jag klev upp efter massagen. Det stör mig att han bara tittade så öppet på mig, för det kändes inte alls bekvämt för mig. Jag kände mig verkligen naken inför JL och känslan är inte bra - nu i efterhand känner jag mig nästan skitig, som att vi skulle ha gjort något fel. Det gjorde vi inte, det vet jag, men jag känner inte att JL skötte det hela riktigt bra ändå. Jag tror inte jag vill gå till honom igen, hur väl jag än skulle behöva det.

Men idag åt jag lunch med söta AC - hon är jätterar och glad även om jag knappt får en syl i vädret när hon är med. Vi pratade en massa och jag berättade om massagen hos JL.
"Men du skulle ha gått hos mig i stället!" sa AC rätt ut i luften. Här tror man att man känner sina vänner - inte hade jag en aning om att AC har jobbat som massageterapeut! Men det har hon, hon är utbildad och har arbetat som massör i tre år även om hon nu är inne på samma typ av jobb som jag. Jag blev jätteglad över nyheten för det betyder ju att jag kan gå hos AC i fortsättningen. Jag slipper stå halvnaken inför en killkompis och kan i stället få en njutbar massage hos en kvinna. Lysande! Det är alltid bra att känna rätt människor!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida