måndag 11 april 2011

2011-04-11

... och tid för oss
Efter lördagens effektivitet hade vi igår äntligen en hel dag bara för oss. Vi har en hel bunt med presentkort med upplevelsepresenter från vår bröllopsdag, och igår bestämde vi oss för att utnyttja två av dem. Vi började med brunch med champagne på fina Rue Du Pont Noveau. Deras middagsmeny är jag inte särskilt imponerad av - inte ett enda vegetariskt alternativ - men brunchen var desto bättre. Det var inte någon jättestor buffé, men alla rätter var verkligen goda och vällagade, dessertbuffén var to die for, och champagne går ju ihop med vilken maträtt som helst! Vi åt och åt och njöt i fulla drag.

Söndagen var fantastisk, sol och värme och riktig vår och efter brunchen promenerade vi till Slussen och hoppade på tunnelbanan söderut till Globen. Där åkte vi Skyview - trevligt och fin utsikt, men en kort tur på bara 20 minuter totalt. Vi tog tvärbanan hem som omväxling och hann med en kort stund hemma på eftermiddagen. Jag passade på att städa undan lite ytterkläder: min gamla svarta kappa och en röd täckjacka som nu får gå vidare till välgörenhet. Det känns bra för mig att skänka bort kläder - jag blir av med något jag inte behöver, och förhoppningsvis kan någon annan få glädje av plagget i stället.

På kvällen var vi hos nyförlovade JL och TM för massage och middag. JL är hyfsat bra på massage - lagom hårdhänt för min smak, jag vill ju ha effekt av behandlingen, men vissa saker kunde ha varit bättre. Han kunde ha varit lite lugnare i rörelserna och sett till att jag inte blev för kall mellan varven, till exempel, men det är sånt som kanske kommer med tiden. Lite genant var det att visa mig i bara stringtrosor inför en kompis sambo, men jag försökte tänka på att han ändå är professionell och ser halvnakna människor hela tiden, och vi är ju för sjutton vuxna människor... Massagen behövs i alla fall och jag kommer nog försöka gå flera gånger. Efter behandligen åt vi middag tillsammans och sedan var det dags att åka hem. En skön, fullspäckad söndag och precis som den effektiva lördagen vill jag verkligen ha fler såna här dagar framöver!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida