onsdag 6 april 2011

2011-04-06

Dags att be om hjälp

Ja, ibland är det helt enkelt läge att inse när man kört fast i återvändsgränden. Jag har in i det längsta dragit mig för att be om hjälp i mitt webbprojekt. Det är mitt jobb och jag vill klara av det själv, och jag har dessutom inte riktigt vetat vem jag ska fråga. Alla har så mycket att göra, vår IT-avdelning är gigantisk och där vet jag inte ens vem jag ska börja vända mig till för att få hjälp.

Men idag på lunchen fick jag ett mindre sammanbrott och pratade med vår IT-chef och han i sin tur bollade ärendet vidare till utvecklingschefen. Nu tror jag det är hjälp på gång. Kanske kan jag någon gång under det närmaste århundradet ro projektet i land och få till en riktigt, riktigt bra webb. Jag håller tummarna.

2 kommentarer:

Anonymous Josefin -Happy Days- *Vi bygger hus* sa...

Skönt du får hjälp, det är lätt hänt att man kör fast. Har själv kört fast med designen på bloggen som jag vill ändra men kommer inte på något nytt så det får ligga vilande...

Tack, ja det blir ett roligt projekt att bygga hus, en dröm! Vi har valt att bygga en två plans hus, lite klassiskt och något New Englandinspirerat. Men jag kommer givetvis att skriva om det med snart! :-)

6 april 2011 kl. 18:03  
Blogger Anna sa...

Tack för din titt inne hos mig!!

Ok, vet lite om sånt...

Men det låter som det är på väg åt rätt håll iaf, skönt för dig!

Ha det så bra!!


Anna

6 april 2011 kl. 19:44  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida