tisdag 5 april 2011

2011-04-05

Träning hjälper mot allt!
Gårdagens arbetsdag var rent usel, och jag längtade mer än någonsin efter träningen. Och vilket pass! Underbart! Vi körde ett tävlingsupplägg med långa spurter som tog musten ur mig totalt. Jag kämpade och älskade varje sekund! På onsdag är det dags igen - härligt! Det är helt klart så: träning hjälper mog i princip allt. Dåligt humör före träning omvandlas till bra humör efter träning. Det funkar varje gång. BJ tjatar på mig att jag ska köra ett dubbelpass någon gång men jag är tveksam. Ska jag göra det måste jag gå ut i lägre tempo på PA's pass och jag vill framför allt inte köra dubbelt på onsdagen, när jag har core före cykeln och dessutom styrkepass dagen efter. Ja, det vore kanske kul någon gång, men då får det bli en måndag. Vi får se.

Hemma hände det inte mycket. Jag var precis slut efter träningen och orkade inte direkt ta mig för någonting utan fastnade i soffan. Jag såg favoriterna Trinny och Susannah som var i Karlstad och stylade om kvinnor. Tänk, jag som funderade på att flytta dit! Vilken mardröm det hade blivit! Idag är jag merä nä glad att det inte blev så - jag kom undan med blotta förskräckelsen, kan man kanske säga.

Idag har jag ännu en seg jobbdag framför mig. Jag måste verkligen söka nytt jobb nu. Det är inget att vänta på. Och jag vet också att det kommer att kännas mindre motigt när jag väl har kommit igång med det, när första ansökningen är skickad. Just do it som man brukar säga!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida