onsdag 30 mars 2011

2011-03-30

Spara eller slösa?
Jag var inne på Ohlssons Tyger på lunchen. Jag letade egentligen efter gardintyg, men se, där fanns till och med färdigsydda gardiner till humana priser - exakt vad jag letar efter, vita med lite mönster i, i alla möjliga varianter. Det kommer helt klart bli ett köp, nu ska jag och U bara komma överens om vad vi ska ha var! Vi har bestämt att vi ska ha gardiner i våra små rum: sovrummet, arbetsrummet och biblioteket, och kanske eventuellt i lilla hallen vid entrén också. Stora rummet får vara utan, där vill vi ha allt ljusinsläpp så mycket som möjligt och de stora fönstren längs hela väggen gör sig bra utan gardiner som skymmer.

Förutom gardiner har Ohlssons dessutom kuddar i konstsiden i alla möjliga färger, och till en bråkdel av vad kuddarna kostar på till exempel Mio. Kuddarna på Ohlssons är mindre och finns inte i lika många färger, men de är helt klart ett tänkbart alternativ om vi ska kunna variera oss lite med blandade färger så som vi har tänkt oss - om vi väljer en neutral matta vill säga. Frågan är hur vi ska välja - ekonomiskt tänkt och ta de billigare, även om de inte är exakt som jag tänkt, eller ska vi slå på stort och välja de dyrare alternativen som kanske är lite finare också? Jag känner att jag är på väg att svänga i min inställning till sånt här. Normalt är jag alltid mer ekonomiskt lagd och väljer det billigaste, men det har också ofta hänt att jag har gjort dåliga val då, och ångrat mig efteråt.

Jag var inne på Mango också, och klänningarna jag tänkt spana på fanns inte inne men däremot provade jag en rolig 1960-talsinspirerad variant med en massa mönster som jag faktiskt blev förtjust i. Som sagt, Mango är bra på just klänningar! Nu behöver jag ju knappast en klänning till, men ja, den var rolig och poppig och skulle som så mycket annat passa perfekt att ha på jobbet. Lite mer att fundera på alltså!

Snart är det träning igen - jag längtar!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida