tisdag 29 mars 2011

2011-03-28

Mitt i livet
Det känns som att jag ständigt skriver att tiden går så fort, och det gör den verkligen. Dagarna och veckorna försvinner in i varandra, i en enda lång vardag uppblandad med resor och upplevelser. Just nu har vi inte mycket tid för oss själva. Familjerna tar det mesta av fritiden och alla roliga saker som vi har presentkort på och som vi ska boka in, läggs på is i väntan på framtiden. Igår sa jag i alla fall till U att på fredag åker vi Skyview och sedan går vi ut och äter middag för våra presentkort på Melanders Fisk. De gäller bland annat på Wedholms Fisk som jag tror har bra mat. Vi måste ha något roligt att se fram emot också!

Träningen gick bra igår. Jag kämpade på tills jag nästan mådde illa och gjorde på det hela taget en bra insats. Eftersom jag är uppbokad på torsdag kväll den här veckan så blir kvällens styrkepass för överkroppen än viktigare. Dessutom har jag coreträningen i morgon som ett bra komplement. Träningen är otroligt viktig för mig och jag vill inte prioritera bort den.

Igår kväll gjorde jag en insats och sydde klart mina kläder som behövde lagas - knappar skulle sys i och annat roligt. Dessutom putsade jag en massa silversmycken. Jag har mängder av smycken, mycket silver, mer än jag hinner använda faktiskt. Det är synd att de ligger och mörknar men efter lite puts glänser de som nya igen.

Jag har funderat lite mer på jobbet. Efter att MW har öst ur sig en massa frustration under morgonen och dessutom berättat att han söker jobb, har jag än mer börjat tänka att jag måste komma igång med det också. Det är nog dags ändå. Det finns ingen utveckling för mig här.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida