fredag 25 mars 2011

2011-03-25

Tid att njuta
Styrkepasset igår gick bra. Det var tungt, och det kändes absolut, men jag fixade det - som alltid! Jag är stark, jag tycker om mig själv nu! Sedan är det endorfinkicken också - jag blir så otroligt glad i hela kroppen av att träna och det skapar verkligen ett beroende hos mig, jag vill ha mer, hela tiden! Nu är jag i alla fall ledig från träning resten av veckan men jag längtar redan till måndagens pass.

Idag jobbar jag hemifrån. Det var ett tag sedan sist, och det är otroligt skönt att få lugn och ro och tystnad för en gångs skull. Omväxlingen behövs. För en gångs skull kan jag faktiskt koncentrera mig.

Annars är det mycket nu som vanligt. Det är lite typiskt - vi har alla dessa roliga upplevelser att boka in men vi hinner inte för det är så mycket annat att ta hand om först. LP är riktigt under isen nu och de pratar om att helt sonika ta honom till psykakuten, för att han på något sätt ska kunna få hjälp. Pappa är kvar på sjukhuset och jag ska åka dit och hälsa på honom i kväll efter jobbet. I morgon eller på söndag ska jag åka till mamma och Maja och U ska åka till sin mamma någon dag också. Vi hinner helt enkelt inte njuta av livet särskilt mycket nu och det är synd men ibland tar livet sådana turer. Kanske blir det bättre längre fram. Just nu måste vi i alla fall prioritera bort oss själva - alternativet finns inte. Men som vi längtar efter lite goda nyheter nu...

Igår gjorde jag ännu ett par framsteg i hemmet. Jag köpte ett fotoalbum till våra bröllopsfoton - inte det jag först hade tänkt mig utan ett ännu finare - och köpte dessutom några fler pärmar till arbetsrummet, äntligen fanns de inne i rätt naturbeige färg som U vill ha. Det är små steg men något blir det i alla fall.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida