tisdag 14 december 2010

2010-12-14

Lite upp, lite ner
Lite strul på jobbet men det hör väl till - livet går inte alltid på räls. Gårdagens träningspass var fullkomligt lysande. Vi körde tröskelträning, att ligga i fyra - fem minuter så nära mjölksyra som möjligt, sedan någon minuts vila och så upp och köra hårt igen. Fruktansvärt jobbigt men underbart! Bra musik, bra tempo, bra lagkamrater, bra stämning - jag njöt i fulla drag!

Efter passet kom en av våra två absolut bästa cyklister, A, som alltid sitter längst fram bredvid mig fram och frågade om jag ville ha ett tips. Jag tackade självklart ja - man kan alltid lära sig något av de som kan mer än en själv. Han tyckte att jag skulle testa nästa gång att köra hela passet utan vila - han trodde att jag var så pass stark i kroppen så jag skulle klara det. Något lägre intensitet och något färre växelökningar i arbetsperioderna och sedan köra på med bara marginellt lägre tryck i vilan. Det låter vansinnigt och jag kan förstå att han, som är som en maskin, kan klara det, men kan jag? Men en utmaning är ju aldrig fel och givetvis måste jag testa redan i morgon. Framför allt blev jag oerthört glad och stolt över att han sa det till mig - A är före detta tävlingsåkare och före detta instruktör och han vet verkligen vad han håller på med och om han kan se att jag antagligen kan klara ett sådant pass så måste jag själv våga tro på det. Det betyder mycket för mig att få en sådan komplimang för det visar att alla träningstimmar lönar sig!

På vägen hem gick jag förbi Mio och köpte den gröna mattan till biblioteket. Den funkar faktiskt riktigt bra så den får stanna. Skönt! Hemma blev det middag och sedan andra halvan av Harry Potter and the Half Blood Prince. Alla filmer i serien är fantastiska och jag ser fram emot att äntligen komma iväg och se den senaste på bio - kanske nu på lördag! Tänk att kunna fantisera ihop en sådan värld och en sådan historia - J K Rowling är verkligen fantastisk.

Idag ska jag äntligen komma iväg och klippa mig har jag tänkt. Jag har inte bokat tid så hoppas det inte är alltför lång väntan. Sedan kanske jag hinner titta efter någon julklapp till mamma också. Alla andra är klara som tur är. En helt vanlig tisdag i december.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida