fredag 26 mars 2010

2010-03-26

Ren och fräsch
Min fredag började med ett tidigt besök hos tandhygienisten. Jag har inte behövt gå hos tandhygienist på flera år, och jag hade inte mycket tandsten nu heller, men nu är jag i alla fall ren och fräsch så det förslår. Jag passade på att fråga tandhygienisten - som jobbar på samma mottagning som min tandläkare - vad hon tycker om fasader som jag har funderat på. Hon svarade att fasader självklart blir otroligt fina, och de är väldigt hållbara - de kan gott och väl sitta på i 20-30 år om man inte gnisslar tänder eller råkar ut för någon olycka. Å andra sidan tyckte hon att det givetvis alltid är bättre att behålla sina egna tänder och kanske i första hand bleka dem om man vill ha ett finare utseende. Jag kan helt klart köpa hennes argument - det är ju inte världens bästa idé att slipa bort emalj på tänderna - fast å andra sidan så skulle ju en blekning knappast hjälpa mot mina ojämna tänder som sitter hur som helst, en högre, en lägre, en innanför, en sticker ut.... då hjälper inte blekning, som sagt...

Gårdagens styrkepass gick bra men det var jobbigt, förstås. Men jag har ökat på vikterna på benträningen nu - jag inser att jag behöver det för att bli en bättre cyklist. Oftast är det så för mig att mina benmuskler tar slut innan hjärta och lungor gör det. Jag verkar helt enkelt ha bättre kondition än benstyrka och det ska det minsann bli ändring på.

På tal om mitt shoppingsug - igen - så såg jag ett par rosa jeans på Zara igår. De hade rätt smala ben och jag kan tänka mig att de inte alls skulle passa mig just därför, men oj så snygga de var! Riktigt somriga och fina, jag skulle lätt kunna slå till på ett par. Åh, sommarkläder, skor utan strumpor, att kunna gå hemifrån utan ytterkläder - som jag längtar efter det!

Idag står ännu ett besök hos min kiropraktor på agendan. Jag ser fram emot det för det behövs - jag har åter igen ont överallt och känner mig stel som en pinne. I morgon kör vi ännu en middagsbjudning med JP, SS och HW. Vi har haft folk hos oss nästan varje helg sedan vi flyttade och det är roligt men min fantasi över bjudrätter börjar tryta... Skönt med helg ska det i alla fall bli och om jag känner mig och U rätt kommer de få lediga dagarna att svischa förbi fortare än vi hinner blinka. Sånt är livet.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida