onsdag 24 mars 2010

2010-03-24

Energi
... är något jag inte direkt har ett överskott av nuförtiden. Igår var jag nästan yr av trötthet och köpte till och med godis för att klara att hålla mig vaken under spanskalektionen. Åter igen två och en halv timme med mycket information, mycket nytt att komma ihåg. Vi ska i alla fall börja plugga i god tid inför nästa tillfälle, en stund varje dag ska det bli så att vi håller kunskaperna igång bra. Som sagt, jag är glad att jag har lätt för språk!

Idag ska jag äntligen komma iväg och träna. Just nu är jag inte särskilt upplagd för det men jag skulle tro att det blir bättre när jag väl är på väg, när jag kommer på plats på cykeln och ser alla gamla vanliga cyklister som kämpar ihop med mig vecka efter vecka. får jag energi om inte förr.

Det kliar i fingrarna att få komma igång med bröllopsplaneringen nu. Vi har som sagt massor att göra och ingen tid att förlora. Jag har kontaktat prästen som C och Ö hade på sitt bröllop för att höra om hon är ledig för att viga även oss. Hon har svarat att semesterplaneringen inte är klar ännu så med andra ord kan hon inte ge besked ännu. Det känns inte som någon större katastrof - om inte hon kan så tar vi den prästen som jobbar i Allhelgonakyrkan, inte mer med det. Dessutom har jag hört mig för om biltransport för mig och U från kyrkan till festlokalen. Jag började med att kolla upp den firma som C och Ö anlitade och har fått svar. 2 600 kronor kostar den första timmen - inte billigt men, tja, kanske är det på den nivån som priserna ligger. Frisör till mig står också högt upp på priolistan nu, och jag och C har bokat in en lördag för att gå runt och leta klänning till henne. Jag skulle tro att påskhelgen kommer att vikas till bröllopsplanering, och antagligen en eller annan utflykt dessutom. Det är skönt att äntligen vara igång!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida