onsdag 24 mars 2010

2010-03-24

Shopping!
Just nu när jag har belagt mig själv med shoppingförbud är jag givetvis så shoppingsugen så jag blir galen. Kanske gör den långa vintern sitt till också. Jag har använt mina tjocka mörka kläder till leda och vill bara ha variation och förändring till varje pris, ljusa färger, tunna tyger, något som bara piggar upp.

Faktiskt gick jag ifrån mitt förbud lite i fredags då jag utnyttjade min rabattcheck hos MQ. Jag slog till på hela två sailorrandiga tröjor, en vit och rosa och en vit och marin. Jag har invigt den rosarandiga och älskar den - hur snygg som helst till bara ett par jeans eller vad som helst. För mig som knappt använder mönstrade kläder alls är det riktigt wild and crazy bara att bära randigt, men jag tränar och lär mig. Mer färg vill jag i alla fall ha i min garderob, och en mer kvinnlig stil än min nuvarande som till och med jag tycker är så tråkig så klockorna stannar ibland. Tyvärr är det ju det här tråkiga som heter ekonomi också - om det bara inte vore för det så skulle jag mer än gärna byta ut hela garderoben och börja från noll igen. Det är en dröm, om inte annat!

Idag gick jag på skojakt på lunchen. Jag provade de vackra puderrosa ballerinaskorna som jag har som första alternativ till bröllopet, och de är fantastiskt mjuka och känns som riktigt bra kvalitet, men givetvis med mitt vanliga problem: en storlek mindre är lagom på längden men för smala i tårna. En storlek större är lagom på bredden men glappar i hälen eftersom den blir för lång. Typiskt. Expediten hävdade givetvis att skon kommer att töja ut sig på bredden, men jag måste ändå fundera en vända till. Jag vill inte köpa skor som är alltför små - dem skulle jag ju ändå inte vilja använda.

Om ett par månader är det för övrigt premiär för Sex and the City 2 - dags för ännu en omgång av riktigt ögongodis, med andra ord! Något att se fram emot och som vanligt är det modet som är halva nöjet!

1 kommentarer:

Anonymous DInara sa...

Haha, förstår vad du menar med shoppingförbud! :) jag skulle själv behöva gå på avvänjing. :P
Jättetrevlig blogg! kram

24 mars 2010 kl. 18:11  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida