tisdag 2 februari 2010

2010-02-02

Inte som planerat
Ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig. Måndagen var en sån dag.... kanske för att det var just måndag?

Jag hade planerat att träna, men efter läkarbesöket på eftermiddagen fick jag dundrande migrän så det blev att åka raka vägen hem efter jobbet i stället. Jag däckade i soffan större delen av kvällen.

När UP kom hem lite senare berättade han att paret från Västerås som har lagt det högsta budet på vår lägenhet helt plötsligt har sänkt sitt bud rejält. Tydligen tror de inte på att det faktiskt har förekommit någon budgivning förutom de själva utan har bett mäklaren om telefonnummer till samtliga som har lagt bud för att kunna ringa runt och kontrollera att det stämmer. Det är befängt eftersom mäklaren aldrig skulle lämna ut sådana uppgifter, och kanske är det lika bra att vi inte säljer till just det här paret eftersom de verkar så extremt struliga och verkar leta efter fel och saker att klaga på.

I stället blir det en specialvisning i kväll för ett par som söker bostad i området. Egentligen vill de ha en större lägenhet, men de ska ändå komma och titta. Sedan blir det ny visning igen på söndag.... och vid det här laget är vi båda så utleda på visningar och allt vad det heter så vi är färdiga att kräkas på det. Ska vi aldrig bli klara med det här??

Vi har pratat lite löst om att resa bort snart. Det behöver inte vara långt, bara över en helg räcker bra, och viktigt är också att det inte kostar mycket eftersom vi har tillräckligt med utgifter under året som det är ändå. Men vi känner båda att vi behöver komma bort och bara få samla lite energi efter den här slitiga vintern. Jag vet inte var vi ska åka ännu men vi ska fundera på det. Tips, någon?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida