torsdag 28 januari 2010

2010-01-28

Bort, bort
Min vän och kollega PR är just nu på rundresa i västra Australien. För mig är just västra delarna av Australien en helt outforskad plats - faktum är att större delen av Australien är outforskad för mig. Jag har varit i Darwin och Kakadu och sedan rest från Cairns och söderut ner till Sydney. Hela resten av Australien är kvar för mig att upptäcka.

Jag kan ju lugnt säga att PR's alla bilder och reseskildringar får mig att längta ihjäl mig efter att resa iväg själv, i synnerhet nu när den här envisa vintern bara hänger sig kvar vecka efter vecka. Ingenting är bättre än att börja en långresa, att sätta sig på planet och resa till en helt annan del av världen, komma fram och upptäcka något som är helt nytt och annorlunda. För mig är resor och upplevelser meningen med livet - det är min livsluft och det jag alltid längtar efter.

Min och UP's nästa långresa kommer att gå till Ecuador och Galapagos om allt går enligt planerna. Vår tanke är att åka dit nästa vinter. Men efter det - åh, var ska jag börja? Sydafrika, Botswana, vandra och se gorillor och chimpanser i Uganda. Brasilien, Argentina, Karibien... Bila i USA och Canada, komma till Grand Canyon och uppleva hela den storslagna naturen där, åka längs Stilla Havet och se solnedgången där. Hawaii, alla sagolika Stilla Havsöar - Cook, Fiji, Virgin Islands.... Och Vietnam, Filippinerna, New Zealand... Australien vill jag absolut tillbaka till. Ärligt talat så undrar jag hur jag ska ha tid att jobba och göra allt det som normala människor gör. Jag undrar om jag någonsin kommer att få nog av resande - jag tror och hoppas att jag aldrig någonsin nöjer mig!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida