onsdag 27 januari 2010

2010-01-27

Fotboja
No offense - jag vet att vi är lyckligt lottade som överhuvudtaget har någonstans att bo. Men UP's gamla lägenhet som vi bor i nu börjar mer och mer kännas som en fotboja. De senaste visningarna - söndag och måndag - har inte gett någonting. Vi har fått in ännu ett skambud, ännu lägre än det vi fick efter den första visningen. Dessutom är det en dam som har hört av sig och vill komma och titta på en privat visning. Hon verkar å andra sidan lite skum - hon har lagt ett bud på 1 900 000 kronor på den andra trean på vår gata, trots att den redan hade bud som låg en bra bit över det. Lite märkligt, minst sagt, och frågan är om hon ens är seriöst intresserad. Vi vill inte dra igång ännu en visning speciellt för henne om hon ändå bara kommer att lämna ännu ett skambud.

Mäklarens strategi är nu att vi avvaktar tills den andra trean på gatan är såld. Där pågår ändå en budgivning nu och hon tänker att kanske kan vi fånga upp någon av dem som inte får den lägenheten och få dem att vilja bjuda på vår lägenhet i stället. Hon vill att vi avstår från en ny visning nu på söndag och väntar till helgen efter. Och själv bryter jag snart ihop. Tiden springer ifrån oss. Nästa helg är UP i Sälen, men det är inga problem - det är klart att jag klarar att förbereda visningen på egen hand, det är inte det. Men det är också bara en vecka till vår planerade flytt, som vi redan har skjutit upp en gång. Och vad händer då? Då lär det bli visning söndag och måndag, och sedan kanske någon vill ha ännu en specialvisning. När ska vi kunna börja packa inför flytten? Och vad händer om det inte blir någon försäljning då heller? Ska vi skjuta upp flytten ännu mer eller ska vi flytta ändå och försöka sälja lägenheten omöblerad? No offense, men det här tar snart knäcken på mig.

2 kommentarer:

Anonymous Tezz från Kungens Kurva sa...

Vad trist att det går trögt med försäljningen! Hoppas att intresset tar fart hos tittarna snart och att ni får den såld så att ni kan fokusera på er flytt.

27 januari 2010 kl. 12:48  
Blogger Fröken Vit i Madickenhuset sa...

Hej!

Det där lät inte kul alls.
Det är ju den största affär man gör i sitt liv när man köper eller säljer en bostad.
Alltid förknippat med oro och magont.
Men det är bara att stå ut för det löser sig till slut ändå.
Låter som ett bra förslag att fånga upp de som inte får den andra lägenheten.

Kram
♥♥♥Fröken Vit i Madickenhuset♥♥♥

27 januari 2010 kl. 15:03  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida