onsdag 27 januari 2010

2010-01-27

Mellan hopp och förtvivlan
Helt plötsligt har vi fått ett vettigt bud på vår nuvarande lägenhet. Det ligger förvisso fortfarande 50 000 kronor under vårt utgångsbud, men det är ändå det bästa hittills. Positivt är också att den andra trean på gatan har gått upp med 300 000 kronor från utgångsbudet, som var detsamma som på vår lägenhet. Det är bra för det signalerar att om den lägenheten, som är marginellt finare än vår, är värd så mycket så ska vi inte behöva släppa vår under utgångsbudet. Kanske, kanske....

Vi har varit hos banken nu på eftermiddagen och gjort klart vårt boendelån. Som vanligt litar jag inte riktigt på bankerna - det är svårt att få raka svar och svårt att få information om vad som egentligen gäller, massa olika villkor hit och dit. Jag hoppas i alla fall att vi har fått ett bra deal - jag tror det - och att det inte ska bli något krångel i efterhand.

Här är det riktig snöstorm utanför fönstret. De som trodde och hoppades att våren skulle komma får helt enkelt vänta lite till. Snart är det skidbyxorna på och ut på en promenad i snöyran. Jag känner mig piggare nu som tur är - det var ett bra val att jobba hemifrån, som sagt!

2 kommentarer:

Blogger Stjärnor & Champagne sa...

Åh vilket oväder, ja det har det varit här också. Det snöar fortfarande. Nu kan det räcka med snö tycker jag. Det där med lägenheten löser sig skall du se. CK One är underbar. Dert var några år sedan jag hade den. Om du gilla r lätta dofter som jag, lite blommigt så är Clean jättebra.
Ha det gott...

Kram Anne

27 januari 2010 kl. 21:35  
Blogger Towe sa...

åh kul att det verkar lösa sig med lägenheten till slut, håller tummarna :)

28 januari 2010 kl. 06:23  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida