onsdag 3 februari 2010

2010-02-02

En snabbis
Idag blir det ett kort inlägg här. Jag jobbar hemifrån och ska samtidigt se till att bli klar med packning och annat inför min jobbresa ner till Schweiz i morgon. Jag kommer hem sent på fredag och kommer lämna datorn hemma.

Lägenhetsstatus är att visningen igår gick bra såtillvida att vi blev klara med allt i tid. Däremot vet vi ju inte om personerna som var här egentligen är intresserade, men mäklaren har i alla fall fått en fullmakt som innebär att jag eller BP kan skriva på ett eventuellt kontrakt om något händer före söndagen.

Annars känner jag mig ganska stressad nu. Väldigt mycket huvudvärk den här veckan vilket kanske beror dels på allmäntillståndet och all anspänning inför flytt och försäljning, och dels på att jag har experimenterat lite själv och försökt dra ner på min migränmedicin eftersom jag mått mycket bättre med kiropraktorns hjälp. Det är inte läge att gå runt och må dåligt nu på jobbresan så jag laddar med riktigt mycket medicin så jag klarar mig gott och väl under de kommande dagarna.

UP har åkt iväg på jobbresa till Tyskland idag och i morgon när han kommer hem åker han raka vägen till Sälen och årliga grabbresan. Vi ses med andra ord inte förrän på söndag kväll när han kommer hem. Tråkigt att vara ifrån varandra men kanske nyttigt också?

Nej, nu är det full fart som gäller!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida