onsdag 15 april 2009

2009-04-15

Tisdagsshopping
Det är vardag igen, men fortfarande är det som att jag sitter på nålar. Jag har hur mycket energi som helst för allt utanför jobbet, vill ut och röra på mig, träna, inreda, leta bostad, flytta! På jobbet är det som att dagarna segar sig fram som i klister trots att jag egentligen har en hel del att göra. Det är bara så mycket annat som lockar ännu mer just nu.

Jag cykeltränade för en ny instruktör igår. Måndagspasset var inställt eftersom det var påskhelg så igår blev det alltså cykelträning en tisdag i stället. Jag höll mig till planen och körde återhämtningspass igår också. Det kommer att vara så hela den här veckan och sedan på måndag är det dags igen - då har vi blivit utlovade ett kraftprov utan dess like. Det är som att jag redan laddar för fullt för det, bara vill iväg och se vad jag klarar av. Passet igår var klart annorlunda från dem jag brukar gå på. Mer styrt av instruktören och det kändes helt klart att deltagarna inte har samma rutin som proffsen jag brukar träna med. Där kör alla självständigt och PA är bara den som guidar oss genom upplägget. Gårdagens pass var i alla fall OK men jag blev inte på långa vägar så trött som jag brukar bli när jag tränar med PA. Idag är det i alla fall träning med henne igen och det ska bli skönt.

Det verkar som att det blir möhippa för BC i slutet av maj. Jag har ingen aning om hur upplägget kommer att vara så det blir intressant att se vad vi ska hitta på. Jag känner ju inte heller någon av hennes andra vänner så det kan vara kul att träffa dem någon gång före själva bröllopet också. Troligen kommer svensexan för HT att vara i ungefär samma veva också men den verkar inte bli i det mer extrema slaget eftersom HT har varit gift förut. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Spelar det någon roll att man har varit gift förut? Får man bara göra det ordentligt en gång? Alla resonerar olika, tydligen.

Jag hann med lite shopping igår också. Jag har sprungit runt lunch efter lunch och letat vårjacka och vårskor och igår slog jag till på den ljusbeiga trenchen från Warehouse som jag har tittat på förut. Otroligt nog fanns den kvar i min storlek och med tanke på hur dåligt utbudet är i stort sett i alla andra affärer så var det inte så mycket att fundera på utan lika bra att slå till medan det alls finns något kvar. De rosa skorna lät jag bli däremot. De är jättefina men alldeles för dyra för ett par lågskor så de får vara. Däremot fick en vit handväska följa med mig hem från Oasis. Jag har ingen större ljus väska sedan tidigare och det kan vara roligt att variera med på sommaren, i stället för mina vanliga svarta som jag använder året runt. Nu känns det i alla fall som att mitt shopping- och förnyelsebehov är stillat för ett tag. Nu har jag definitivt alla kläder jag behöver.

Resten av kvällen blev lugn. Jag åt en god middag och tog ut katterna på en liten promenad. Från att vara lite smårädda först så ville de knappt gå in till sist. UP jobbade sent - han kom hem först framåt klockan tre på morgonen och då sov jag som tur var. Ofta är det som att vi knappt hinner se varandra under veckorna, trots att vi bor tillsammans. Det är synd och jag hoppas att det blir ändring på det snart.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida