onsdag 20 augusti 2008

2008-08-20

Och nu då?
Jag har börjat jobba igen och efter två dagar är jag så överhopad med arbetsuppgifter att jag nästan har tappat greppet redan. Det känns inte bra. Det är positivt att det är mycket att göra men nu är det inte ens roligt längre, bara enormt stressande. Jag måste hitta ett sätt att skapa en struktur och behålla lugnet för att få koll på allt som är att göra för annars kommer det att bli tufft.

Bortsett från arbetsbördan känns det inte alltför ångestladdat att vara tillbaka. Jag har tack och lov trevliga kollegor som det faktiskt är roligt att träffa, även om det sker på jobbet.

Helt plötsligt har hösten kommit. Det är grått ute och mörkt på kvällarna. Sommaren har gått så otroligt fort och jag kan knappt tro att den nästan är slut redan.

Jag och R hade kommit överens om att han skulle ha katterna hos sig till mitten av september, men så blev det inte alls. Saga trivdes inte alls den här gången utan har protesterat vilt mot att flytta till R. Efter bara två veckor blev han tvungen att skjutsa tillbaka dem till mig igen. Det är synd att det inte har funkat den här gången. Det verkade så bra förra gången och jag undrar om det här betyder att jag kommer att ha dem hos mig permanent från och med nu, med undantag för semestrar. Det är ju inte vad någon av oss har önskat egentligen men jag vet inte hur det blir ännu.

Under hela våren och sommaren har jag varit osocial som få, knappt velat träffa en människa förutom R och de allra närmaste. Nu känner jag att det är dags att ta tag i mitt sociala liv igen, men jag är ambivalent. Jag har gjort mitt bästa för att inte tänka på Kroatienresan som ju snart är på gång, men jag vet också att ska jag börja umgås med mina och UP's gemensamma vänner igen så är det just det gänget jag kommer att träffa. Jag vill och jag vill inte. Det känns nästan som att jag har tappat kontakten med dem nu och jag vet själv att det är jag som har låtit det hända, för att jag inte har orkat annat. Jag får se hur hösten blir. UP kommer att ta upp umgänget med dem igen - han ska ju till och med resa bort med dem. För min egen del vet jag inte ännu.

Det känns konstigt att inte ha något att se fram emot på hela hösten och jag vill verkligen boka in något - en resa till London eller vad som helst, bara för att komma iväg någonstans. Jag vet däremot inte om jag vill åka med UP. På sätt och vis känns det som att det är dags för mig att boka in en massa saker utan honom nu. Jag är ambivalent även här.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida