tisdag 4 mars 2008

2008-03-04

En vanlig måndag
Igår var ännu en sådan dag när jag var glad att jag ska lämna mitt gamla jobb för ett nytt. Jag kan inte ännu säga att jag ser jättemycket fram emot det nya jobbet. Nu längtar jag mest efter att vara ledig, att få tid att bara landa och återhämta mig. Bara nio arbetsdagar kvar nu.

Efter jobbet blev det en timmes stenhård träning. Ett bra pass som vanligt och jag känner att jag är på väg åt rätt håll nu även om jag inte är i toppform ännu. Men det ska komma. Instruktören berättade att han ska vara tjänstledig ett halvår och jag hann precis börja fundera över hur jag ska lägga upp veckans träning i stället men kom sedan på att jag behöver ju inte bry mig längre. Jag kommer att ha ny arbetsplats, nya tider, kunna träna inne i stan varje dag om jag vill. Så mycket lättare livet kommer att bli på det sättet!

UP hämtade mig efter träningen och vi åkte hem till mig. Det blev en lyxig måndagsmiddag med min goda lax med sherrysås och till och med ett glas vitt, kallt vin till. En perfekt avslutning på dagen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida