tisdag 4 mars 2008

2008-03-04

Det bästa beslutet någonsin
Idag är jag mer säker än någonsin på att jag gör helt och fullt rätt som lämnar mitt jobb. Det här är som ett skolexempel på varenda fel man överhuvudtaget kan göra på ett företag.

Idag har jag till exempel fått veta att en annan person har tagit över en del av mina arbetsuppgifter, och det gäller då även att göra om saker som jag redan har suttit och lagt ner flera timmars arbete på - uppenbarligen helt i onödan. Jag har inte fått någon som helst feedback på det jag har gjort, trots flera påminnelser från min sida, utan helt plötsligt dyker det bara upp ett mail om att en annan person har skrivit om mitt material och att det är det nya materialet som ska användas. Jaha? OK, tack för infon då...

Min chef kommunicerar inte med mig överhuvudtaget längre. Till och med om jag ställer en direkt, akut fråga som jag måste ha svar på för att kunna färdigställa min uppgift, får jag bara ett svävande "jag återkommer" till svar - och sedan hör jag ingenting mer.

Nu har jag slutat bry mig. Jag gör det jag absolut måste men inte en sekund mer. Jag tänker inte driva på någonting eller någon person för att kunna göra mina saker klara utan blir det av så blir det. Jag tänker inte längre engagera mig i någonting annat än att rensa min dator och gå härifrån.

Hade jag inte vetat att jag har ett annat arbete att gå till snart så hade jag väl skjutit mig i huvudet i ren frustration.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida