fredag 30 november 2007

2007-11-30

Ännu en intervju
Jag var på ännu en jobbintervju igår. Vägen dit var lång och krokig. Stockholms lokaltrafik måste vara något av det mest opålitliga man kan stöta på. Jag hade planerat resan noga, men hela min tidsplanering föll när tvärbanan var 6 minuter försenad. Jag missade tunnelbanan jag hade behövt åka med och kom till Odenplan bara för att se de två möjliga bussarna jag kunde ha åkt med susa iväg. Halvt panikslagen över att jag skulle komma för sent till intervjun ringde jag till UP, och denna underbara människa kastade sig i bilen och åkte och hämtade mig till stan för att jag skulle hinna i tid.

Intervjun kändes bra. Jag vet inte om det är mitt drömjobb, men jag tyckte ändå att jag fick bra kontakt med de båda kvinnor jag träffade. Både jobbet och företaget kändes roligare än jag hade väntat mig, även om läget ute vid Haga inte är mycket roligare än det jag har idag. Av erfarenhet har jag lärt mig att aldrig ta något för givet så jag ligger lågt med förhoppningarna även den här gången.

Efter intervjun gick jag på stan och tittade i affärer. Jag försökte tvinga bort ångesten och det dåliga samvetet över att ha smitit från jobbet ännu en gång, men det gick inte. Väl hemma hade jag en städkväll och fick ganska mycket gjort ändå. Idag är det fredag! Nästan helg!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida