fredag 8 juni 2007

2007-06-08

Cendrillon
Vilken sommar det har blivit! Så varmt! Så skönt! Någon sa en gång att skandinaver har kort minne. När sommaren kommer kan vi inte minnas eller ens föreställa oss att det kan bli kallt igen. Och när det är vinter kan vi inte föreställa oss sommaren.

Igår var vi på Operan, jag, UP, S, PH och en kompis till henne. Vi såg baletten Cendrillon, en askungesaga för vuxna. Helt fantastisk! En oerhört vacker föreställning och Nadja Sellrup som dansade huvudrollen som Den goda fen var fullkomligt lysande. När föreställningen var slut kom balettchefen Madeleine Onne upp på scenen och meddelade att Nadja Sellrup samma dag blivit utnämnd till premiärdansös. Det var en överraskning för alla, publiken, orkestern och dansarna. Hon fick stående ovationer av hela publiken och det var mer än välförtjänt!

Jag och UP tog en promenad längs Skeppsbron bort till Pontus by the Sea där vi satte oss en stund, drack en kopp te, pratade. De här tunga dagarna som inte alls är länge sedan känns som bortblåsta nu. Allt är bra, allt är lugnt igen. Jag vet att det handlar om att jag ska ändra mitt tankesätt och det är det jag ständigt arbetar med. Nu känns det som att det ska gå bra till sist.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida