måndag 19 februari 2007

2007-02-19

Lithe Phula visor
Helgen har för en gångs skull varit lugn och skön. Jag har inte haft minsta lust att gå ut och vara med en massa människor, utan har haft det bra tillsammans med UP. Vi var hemma hos honom både fredag och lördag kväll. På lördagen bjöd UP på middag. Det blev en otroligt god rätt med fiskspett marinerade i lime, vitlök och chili och till det en kall sås, ris och broccoli. Till maten drack vi upp resten av den champagne som blev kvar från Alla Hjärtans Dag och den var precis lika god även några dagar senare.

Vi var på lekhumör båda två så efter middagen bestämde vi oss för att blanda till drinkar. UP drog fram sin gamla sångbok från Linköpings Tekniska Högskola och bläddrade fram till sektionen för Lithe Phula visor, de där som inte är riktigt rumsrena.
"Om du kan sjunga fem sånger utan att börja skratta så får du en drink", sa han till mig. En utmaning är en utmaning så jag gjorde det förstås och tog till med en extra sång bara för säkerhets skull. Sedan var det UP's tur, men han kunde inte hålla sig för skratt ens genom en enda sång. Det är ganska fascinerande hur vi på högskoletiden kunde sitta och sjunga sånt där och tycka att det var roligt, utan att röra en min. Nu kändes det mest skrattretande. Men det blev en rolig kväll i alla fall, med många skratt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida