måndag 19 februari 2007

2007-02-19

En söndag
Bara en månad kvar tills vi reser till Borneo nu! Det är dags att ta tag i förberedelserna på allvar för tiden kommer att gå fort till dess.

Vi sov länge på söndagen. Det var skönt, det behövdes, och ändå blev jag inte helt utvilad. På förmiddagen ringde JsK och undrade om vi ville gå med och äta brunch på Boulebar på Surbrunnsgatan. Han hade fått erbjudande om att äta gratis för tre personer, så vi åkte dit för att möta honom. Det var mycket och gott, om än inte i närheten av samma klass som på Strand förra helgen.

Efter brunchen skulle JsK iväg och jobba, och jag och UP gick en sväng på stan. Han skulle lämna tillbaka en ryggsäck och jag behövde skaffa en del saker inför Borneo - underställ, regnställ, vandrarkängor och lite annat. Det var lättare sagt än gjort att hitta rätt visade det sig. Jag hittade ett underställ till bra pris men tyckte inte att det var riktigt bekvämt. Jag ska titta lite mer men hittar jag inget bättre så får det bli det här. Kängor finns det i mängder, men de flesta är väldigt dyra och jag har inte lust att lägga ner flera tusen kronor på skor jag inte kommer att använda jättemycket. Jag ska titta mer på fredag tror jag, eller nästa helg åtminstone.

Jag åkte hem på eftermiddagen och slöade i soffan, fixade lite hemma och så. På kvällen kom UP hem till mig igen. Vi åt middag och såg Borat på dvd, och den var verkligen precis lika dålig som jag hade befarat. Sedan var helgen slut igen...

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida