måndag 4 september 2006

2006-09-04

Lugn helg och stressad date
För en gångs skull har jag haft en helg när jag har kunnat koppla av och riktigt varva ner. Jag har inte haft fullt upp utan har till och med haft dötid mellan varven. Det brukar i princip aldrig hända.

På lördagen kom JP och hälsade på. Vi hade en riktigt skön dag, var ute och gick i Nyckelviken, fikade, pratade, pratade... På kvällen lagade jag till en ljuvlig linssoppa och satte mig sedan och ringde runt för att hitta på något att göra på kvällen. JN fick jag aldrig tag på, fick senare höra av US att han hade tappat sin telefon - igen. Det slutade med att jag bestämde träff med SL, vi gick till Ljunggrens och tog en drink men det blev tidig hemgång som tur var.

US ringde mig igen på söndag förmiddag. Han var på väg till jobbet men undrade om jag ville ses en sväng lite senare. Jag fikade med M och S sent på eftermiddagen och ringde sedan upp US. Jag hade hoppats på att han skulle ha jobbat klart för dagen men så var det inte, tvärtom var han superstressad och hade bara tid att ses helt kort för att få i sig lite middag innan han gick tillbaka till jobbet. Jag var lite besviken efteråt eftersom jag hade hoppats på att få hela kvällen med honom, men så blev det alltså inte. Men jag fick följa med upp till kontoret en sväng och när jag skulle gå sa US att vi kan väl höras av något mer i veckan. Jag försöker tänka positivt, söndagen var ingen bra dag att ses egentligen eftersom US var så stressad då, så inne i jobbet, men han tog sig ändå tid att träffa mig även om det blev kort, och han verkar ju vilja fortsätta ses eftersom han vill att vi ska höras snart igen. Vi får se vad som händer, jag tar en dag i taget här.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida